Mobiele plankenwasser

De compacte HIScheese plankreinigingsmachine is speciaal gebouwd als een stand-alone machine. Deze machine is ontwikkeld in overeenstemming met de nieuwste normen en blinkt uit in hygiënisch ontwerp en reiniging. De houten planken worden mechanisch gereinigd door snel draaiende schuurborstels, in verticale positie aan beide zijden tegelijkertijd.

Bovenop de borstels stroomt warm water over de planken en de borstels. Dit water wordt rondgepompt vanuit een geïntegreerd elektrisch verwarmd waterreservoir, desgewenst kan een reinigingsmiddel worden toegevoegd.

De watertoevoer en temperatuur zijn instelbaar. Het is mogelijk om de gewassen planken met vers water na te spoelen. De borstels zijn mechanisch verstelbaar op de juiste dikte van de plank. De plank loopt automatisch door de machine met aangedreven rollen. Het is mogelijk om de plank een in- en uitgaande beweging aan dezelfde kant te laten maken in plaats van deze door de machine te laten lopen. Het voordeel is dat de planken beter worden schoongemaakt en dat de machine slechts door één werknemer kan worden bediend, maar ook eenrichtingsverkeer door de machine is mogelijk.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in de machine? Neem dan contact met ons op door middel van het formulier, telefoon of mail

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  TELEFOON

  +31 (0)6 2297 1253

  EMAIL

   info@scconsultancy.net

  WERKTIJDEN

  9:00 – 17:00