iCube storage and retrieval system

Volledig geautomatiseerd opslag- en ophaalsysteem iCube (netto capaciteit ca. 850 Europallets, maximale hoogte pallet 120 cm).

De iCube is zeer flexibel en schaalbaar, elke pallet kan individueel worden aangevraagd.

Het gebruik van een iCube-systeem betekent dat u het maximale uit de beschikbare opslagruimte haalt, zonder dat u tussen de rijen ruimte nodig heeft voor het bedienen van een heftruck. Het verplaatsen van pallets gebeurt volledig geautomatiseerd met behulp van transportkettingen, shuttles en verticale transportliften.

Het besturingssysteem van de iCube is uniek. De iCube wordt aangestuurd door een eigen Warehouse Control System (WCS), ontwikkeld door WICS, waarmee de verschillende PLC’s worden aangestuurd. Het programma in de PLC’s is zo eenvoudig mogelijk gehouden, waarbij de logistieke complexiteit grotendeels wordt aangestuurd door de WICS WCS. Het WICS WCS is volledig configureerbaar, waardoor het relatief eenvoudig is om logistieke wijzigingen door te voeren.

Afmetingen van het “I-cube” systeem: app. 25 x 20 x 13,5 meter (L x B x H)

Video van deze iCube

Algemene video over de iCube

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in de machine? Neem dan contact met ons op door middel van het formulier, telefoon of mail

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  TELEFOON

  +31 (0)6 2297 1253

  EMAIL

   info@scconsultancy.net

  WERKTIJDEN

  9:00 – 17:00