Kaas uitpak- en snijlijn

Geautomatiseerd uitpakken, snijden en voeren van in folie verpakte kaas naar uw snijmachine/verpakkingsmachine(s). Deze complete lijn is in staat om 1. in folie gerijpte of in folie verpakte kaas uit te pakken 2. de onverpakte kaas in repen te snijden en 3. de repen te bufferen en toe te voeren aan uw snijmachine of verpakkingsmachine(s)

Stap 1. Uitpakken van in folie gerijpte of in folie verpakte kaas

De volautomatische Groba F-520 (bouwjaar 2000) pakt foliegerijpte of in folie verpakte kaas uit. De machine kan verschillende soorten kaas verwerken, zoals Euro formaat. De Groba F-520 vervangt het handmatig uitpakken van kaas en zorgt zo voor een hygiënisch en ergonomisch proces.

Stap 2. Snijden van de onverpakte kaas in repen

De volautomatische Groba PHDM-520 snijdt vierkante en rechthoekige kazen in repen. Dit is de ideale machine om kaas voor te snijden voor verdere verwerking. Voor het snijden wordt de kaas automatisch gecentreerd.

Stap 3. Buffering en toevoer van de repen naar snijmachine of verpakkingsmachine

De repen kunnen worden gebufferd voordat ze in de volgende processtap worden verwerkt, zoals snijden of in kleinere stukken snijden.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in de machine? Neem dan contact met ons op door middel van het formulier, telefoon of mail

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  TELEFOON

  +31 (0)6 2297 1253

  EMAIL

   info@scconsultancy.net

  WERKTIJDEN

  9:00 – 17:00