Cheese Cassettepress

VERKOCHT!

Helaas is deze machine verkocht. Heb je interesse? Vul onderstand formulier dan in. Wij gaan dan op zoek naar een kaascassettepers.

Kaascassettepers

De Baminox Cassettepers voert alle vijf de stappen van het kaaspersproces uit – van het verdelen van de wrongel, het (voor) persen, het aanzuren en het ontvormen van de kaas tot CIP-reiniging. Aan het begin van het proces wordt de wrongel rechtstreeks vanuit het kaasvat in de Cassettepress gedaan, wat een buffertank en voorpersen overbodig maakt.

De vormen en deksels blijven altijd in de machine – ook tijdens CIP-reiniging. Complexe systemen en sensoren voor het hanteren, transporteren en opslaan van de vormen en deksels, evenals afzonderlijke reinigingssystemen zijn niet langer nodig. Onze klanten profiteren meerdere keren van deze verminderde complexiteit: door betrouwbare processen, lage gevoeligheid voor storingen en lage personeels- en onderhoudskosten.

Hieronder ziet u het proces van de machine:

1. Portioneren 2. Persen 3. Verzuring 4. Ontvormen 5. CIP

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in de viltflappen wasmachine? Neem dan contact met ons op door middel van het formulier, telefoon of mail

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  TELEFOON

  +31 (0)6 2297 1253

  EMAIL

   info@scconsultancy.net

  WERKTIJDEN

  9:00 – 17:00