VERKOCHT!

Helaas is deze machine verkocht. Heb je interesse? Vul onderstand formulier dan in. Wij gaan dan op zoek naar een kaasplank wasmachine.

Kaasplank wasmachine Scrubber 653

De compacte kaasplank wasmachine is speciaal gebouwd als stand-alone machine. Door de kleine omvang van de machine is deze makkelijk te gebruiken.

De houten planken worden mechanisch gereinigd door snel draaiende schuurborstels, verticaal aan twee kanten tegelijk. In het midden van de borstels stroomt warm water op de planken. Dit water wordt rondgepompt vanuit een geïntegreerde verwarmde watercontainer.

De watertoevoer en temperatuur zijn instelbaar. De borstels zijn mechanisch instelbaar op de juiste dikte van de plank. Door middel van aangedreven rollen loopt het legbord automatisch door de machine. Het is mogelijk om de plank aan dezelfde kant een in- en uitgaande beweging te laten maken in plaats van deze door de machine te laten lopen. Het voordeel is dat de planken beter worden gereinigd en de machine door slechts één medewerker kan worden bediend. Het verwarmingssysteem is vlamveilig geconstrueerd.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in de machine? Neem dan contact met ons op door middel van het formulier, telefoon of mail

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  TELEFOON

  +31 (0)6 2297 1253

  EMAIL

   info@scconsultancy.net

  WERKTIJDEN

  9:00 – 17:00