Labeling machines

Wij bieden drie verschillende labeling machines aan: labeling bovenop de kaas, coating bovenkant van de kaas en een banderolleermachine.

Labeling bovenop de kaas

Vol automatische etiketteermachine welke ontworpen is om bovenop een bestaande transportband geplaatst te worden. De etiketteermachine kan geplaatst worden na een plastificeermachine of een coating machine en legt de etiketten in de natte kaas coating. De gebruikte papiersoorten zijn tea-bag, zijdevloei en Leinen Silk papier.

Door het gebruik van coating worden de poriën onder het etiket opgevuld en wordt het etiket volkomen met de kaas verlijmd. Dit proces reduceert de kans op schimmel onder het etiket tot vrijwel nul. Tevens blijft het etiket bij versnijden van de kaas uitstekend vast op de kaas zitten.

CAPACITEIT : tot 2400 kazen per uur
AFMETINGEN KAAS : Ø 200 – 400 mm / 300 x 500 mm – H: 80-170mm
AFMETINGEN ETIKET : Ø 200 – 300 mm / 250 x 450 mm
ETIKETTEN : zijdevloei of tea-bag

Vul bij interesse het formulier onderaan de pagina in

Coating label machine

Voor het aanbrengen van coatingfilm op de bovenkant van de kaas t.b.v. etiketteren

Een coatingmachine welke in combinatie met de etiketteermachine LB2400 boven een bestaande transportband geplaatst kan worden. Wordt toegepast in lijnen waar geen plastificeermachine is opgenomen. Door afneembare doseerplaat en doseerrol gemakkelijk te reinigen.

CAPACITEIT : tot 2400 kazen per uur

AFMETINGEN KAAS : Ø 200 – 400 mm / 300 X 500 – H: 80-170mm

Vul bij interesse het formulier onderaan de pagina in

Banderolleermachine

Volautomatische banderolleermachine voor het banderolleren van ronde kazen. Het te verwerken materiaal is teabag-papier. Door gebruik van coating worden de poriën onder de banderol opgevuld en wordt de banderol stevig met de kaas verlijmd.

Dit procédé reduceert het risico van schimmel onder de banderol tot vrijwel nul. Ook bij het versnijden van de kaas in een later stadium blijft de banderol goed aan de kaas hechten. Gebruik van de laatste paar procent van de voorraadrol wordt kenbaar gemaakt door een intermitterende signaleringslamp

CAPACITEIT : tot 2400 kazen per uur

AFMETINGEN KAAS : Ø 200 – 400 mm – H 80 – 170 mm

BANDEROL : Tea-bag

Vul bij interesse het formulier onderaan de pagina in

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in de machine? Neem dan contact met ons op door middel van het formulier, telefoon of mail

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  TELEFOON

  +31 (0)6 2297 1253

  EMAIL

   info@scconsultancy.net

  WERKTIJDEN

  9:00 – 17:00