VERKOCHT!

Helaas is deze machine verkocht. Heb je interesse? Vul onderstand formulier dan in. Wij gaan dan op zoek naar een Parraffineermachine!

Parraffineermachine

De paraffineermachines zijn toe te passen als stand-alone machine en kan ook in een geautomatiseerde lijn worden geïntegreerd. De machines bestaan uit 2 (semi-automaat) of 3 (automaat) carrousels met zuignappen. Onder de machine bevindt zich een voorsmeltbak.

Bij de semi-automaat wordt de kaas handmatig op de schotels gelegd. Bij de automaat gebeurt dit middels een extra carrousel die de kaas van een transportband oppakt en automatisch op de schotels legt. De carrousel met de kaas op de schotels draait onder een paraffinedouche door. Hierna wordt de kaas opgepakt met een zuignap en gekoeld in een waterbak (5 graden). Boven een transportband wordt de kaas afgeblazen. Met deze machine kunt u slechts met één kleur paraffineren. De machine is flame safe uitgevoerd.

Parama 670

Brinkman 806

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in de machine? Neem dan contact met ons op door middel van het formulier, telefoon of mail

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  TELEFOON

  +31 (0)6 2297 1253

  EMAIL

   info@scconsultancy.net

  WERKTIJDEN

  9:00 – 17:00