De machines kunnen afzonderlijk worden gebruikt, alleen voor etikettering en/of banderollering.

De lijn bestaat uit:

 • Etiketteermachine WMI LB2400, bouwjaar 2008
 • Inpakmachine WMI, bouwjaar 2008
 • Banderolleermachine WMI B1000, bouwjaar 2008

Labeling machine

Volledig automatische etiketteermachine, ontworpen om op een bestaande transportband te worden geplaatst. De LB 2400 is bedoeld voor het etiketteren van kazen na het aanbrengen van een plastic coating. Het gebruikte materiaal voor de etiketten is theezakpapier of zijdepapier. Door het gebruik van kaasplastic worden de poriën onder het etiket opgevuld en wordt het etiket stevig aan de kaas gehecht. Hierdoor wordt het risico op schimmel onder het etiket vrijwel geëlimineerd. Het gebruik van kaasplastic heeft nog een ander voordeel. Bij het snijden van kaas zal het etiketmateriaal niet zo gemakkelijk loskomen.

Inpakmachine

Volledig automatische inpakmachine. De inpakmachine is bedoeld voor het omwikkelen van het etiket op de kaas nadat het etiket op de kaas is aangebracht door de etiketteermachine LB2400.

Banderolleermachine

Volledig automatische banderolleermachine. De banderolleermachine is bedoeld voor het aanbrengen van een banderol nadat de kaas is ingepakt.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in de machine? Neem dan contact met ons op door middel van het formulier, telefoon of mail

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  TELEFOON

  +31 (0)6 2297 1253

  EMAIL

   info@scconsultancy.net

  WERKTIJDEN

  9:00 – 17:00