Serac flessenvullijn

De lijn bestaat uit:
 • Packfeeder EP100V2 bottle unscrambler
 • Serac H2F R9V6/540 filling and capping machine
 • Newtec Leopard Hot-Melt 480 F6 S1 E1 labeller

Packfeeder EP100V2

Snelle formaatwissel

De initiële optimalisatiestudie van de formaatelementen, de gemakkelijke toegang tot de verschillende eenheden en de lichtheid van deze componenten zorgen ervoor dat de operator snel van formaat kan wisselen. Ons ontwerp garandeert ook een uitstekende herhaalbaarheid met de bijbehorende prestatieverbetering van de lijn.

Formaatwissel zonder gereedschap

Door het gebruik van concepten zoals Lean Manufacturing en SMED kan het volledige formaatwisselproces van het Packfeeder in-Line flessenontvlechtingssysteem worden uitgevoerd zonder gebruik van enig gereedschap, op een manier waarbij alle handelingen handmatig, eenvoudig en beheersbaar zijn voor elke operator.

Extreme zorg voor de verpakking

Dankzij het gebruik van eenvoudige fysica gebaseerd op het effect van de zwaartekracht en de afwezigheid van persluchtnozzles of dynamische afstootelementen, bieden alle Packfeeder-systemen en flessenontwarmer een uitstekende behandeling van de verpakkingen. Dit is essentieel bij delicate toepassingen met materialen zoals PET of PP, in verpakkingen met zeefdrukken, etiketten of verzegelingen.

Persluchtvrij

Een van de belangrijkste voordelen van de mechanische in-Line flessensorteerders van Packfeeder is dat ze geen perslucht gebruiken, een eigenschap die uitstekende voordelen met zich meebrengt zoals lage geluidsniveaus, laag energieverbruik, geen verontreiniging door de beweging van deeltjes en een veel eenvoudigere en goedkopere installatie in de fabriek. Op die manier verkrijgt men een uitrustingsunit die beter presteert en efficiënter is dan de rest van het oriëntatiesysteem van het pakket.

Verpakkingsmachine Serac

Hygiënisch ontwerp

De machine is ontworpen in overeenstemming met de meest recente generatie SAS aseptische vulmachines om een versie te ontwikkelen die specifiek is aangepast aan het vullen van gekoelde vloeibare voedingsmiddelen.

Chemische ontsmetting van doppen

In-line ontsmetting van doppen met gepulseerd licht zorgt voor een vermindering van Aspergillus Niger met 3 Log. Er worden geen chemische producten gebruikt, geen opslag, geen afvalbeheer, geen ongemak voor de operators.

Technische kenmerken:

 • Gewicht vullen
 • Hals overdracht
 • EHEDG-laadsensor
 • Magnetische kleppen
 • Mechanische schroefafsluiting, koppelinstelling via de HMI
 • HEPA-filtratie
 • ISO 5 unidirectionele luchtstroom
 • CIP in gesloten circuit
 • Warmwatersanering van het vulcircuit

Verpakkingsmachine Newtec Leopard

Roterend etiketteren – Leopard HOT MELT

Leopard HOT MELT is ontworpen voor het aanbrengen van papieren of plastic wikkeletiketten op cilindrische of gevormde verpakkingen door middel van een hotlijmsysteem.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in de machine? Neem dan contact met ons op door middel van het formulier, telefoon of mail

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  TELEFOON

  +31 (0)6 2297 1253

  EMAIL

   info@scconsultancy.net

  WERKTIJDEN

  9:00 – 17:00